Tarieven

Consult

Het eerste consult duurt ongeveer 75 - 90 minuten en vervolgbehandelingen duren meestal 45 tot 60 minuten. Het aantal consulten is afhankelijk van de klachten en voortgang. Meer informatie over de werkwijze binnen de praktijk vindt u hier.

Er is een telefonisch spreekuur voor korte vragen en informatie.

Donderdagochtend 8.30 - 9.00 uur: 06 41 47 44 30

Prijzen consult

Intake consult: €95,-
(intakeformulier, consult, behandelplan)

Vervolg consult: €75,-


De kosten van voorgeschreven voedingssupplementen en eventuele uit te voeren (laboratorium) testen zijn niet inbegrepen in de consultprijs. De laboratoriumkosten verschillen per test en zijn opvraagbaar bij Natural Health Coaching.

Betaling

Consulten vinden uitsluitend plaats tegen contante betaling of pinbetaling. Na ieder consult ontvangt u een factuur die u kunt indienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Natural Health Coaching is lid van de beroepsvereniging voor Orthomoleculair Therapeuten (MBOG) en in het bezit van AGB-codes. De vergoeding van uw zorgverzekeraar hangt af van uw zorgverzekering en uw gekozen pakket. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren – buiten het weekend – plaats te vinden. Natural Health Coaching is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.

Natural Health Coaching