Tarieven

Consult

Het eerste consult duurt ongeveer 75 - 90 minuten en vervolgbehandelingen duren meestal 45 tot 60 minuten. Het aantal consulten is afhankelijk van de klachten en voortgang. Meer informatie over de werkwijze binnen de praktijk vindt u hier.

Telefonisch kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.
Op donderdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur is een spreekuur voor korte vragen.
Tel: 06 41474430

Prijzen consult

Intake consult (90 minuten): €120,-
Bespreken van klachten, medische voorgeschiedenis, voedingspatroon en leefstijl, vooraf ingevulde vragenlijst en indien van toepassing reeds bestaande laboratorium uitslagen, je krijgt uitleg hoe klachten kunnen ontstaan aan de hand van de biochemie (de werking) van lichaamsprocessen en je ontvangt een eerste advies wat betreft voeding, supplementen en leefstijl. Ook worden mogelijke onderzoeken (voedselintolerantie, hormoon, darmmicrobioom, DNA leverenzymen) uitgebreid besproken.

Vervolg consult (45 – 60 min): €85,-
Na 4 tot 6 weken vindt het vervolg consult plaats. We bespreken de voortgang en mogelijk wordt het persoonlijk behandelplan aangepast met voeding-, suppletie en leefstijladviezen. Advies over laboratoriumonderzoek (bijvoorbeeld schildklierwaarden, hormoononderzoek, voedselintolerantie, darmmicrobioomonderzoek, DNA leveronderzoek)

Bespreking darmmicrobioomonderoek Medivere (60 min): €95
De uitslag van het darmmicrobioom onderzoek wordt uitgebreid besproken inclusief een persoonlijk behandelplan. Dit is inclusief voorbereidingstijd en persoonlijk advies per mail.

Bespreking hormoononderoek Medivere (60 min): €95
De uitslag van het hormoononderzoek wordt uitgebreid besproken inclusief een persoonlijk behandelplan. Dit is inclusief voorbereidingstijd en persoonlijk advies per mail.

Bespreking bloedonderoek telefonisch (max 30 min): €55
De uitslag van het bloedonderzoek wordt uitgebreid besproken inclusief een advies.

De consulten zijn vrijgesteld voor BTW.Voedingssupplementen, laboratoriumonderzoek en DNA onderzoek zijn niet inbegrepen.

Betaling

Consulten vinden uitsluitend plaats tegen contante betaling of pinbetaling. Na ieder consult ontvangt u een factuur die u kunt indienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Natural Health Coaching is lid van de beroepsvereniging voor Orthomoleculair Therapeuten (MBOG) en in het bezit van AGB-codes. De vergoeding van uw zorgverzekeraar hangt af van uw zorgverzekering en uw gekozen pakket. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren – buiten het weekend – plaats te vinden. Natural Health Coaching is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.

Natural Health Coaching